Jaguar The Adventure
 
Jaguar Veghel
JAGUAR VEGHEL

 

Bent u zich aan het oriënteren voor een Jaguar in Veghel? Kom dan zeker eens naar de showroom van The Adventure. Wij hebben diverse Jaguars in de omgeving van Veghel op voorraad staan. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Op deze pagina vertellen we meer over het de verschillende soorten en modellen Jaguars die wij aanbieden bij The Adventure. 

 

Jaguar Veghel soorten

jaguar veghel: soorten

 

Naar wat voor type Jaguar in Veghel bent u op zoek? Bij The Adventure bieden wij diverse mogelijkheden aan. Zo kunt u bij ons terecht voor splinternieuwe Jaguars. Ook kunt u bij ons terecht voor Jaguar occasions. Binnen de Jaguar occasion bieden wij een tweetal soorten Jaguars aan. Namelijk tweedehands Jaguars met en zonder het Approved keurmerk. Wanneer een Jaguar over het Approved keurmerk beschikt is deze getest op maar liefst 165 punten. Hierdoor is de kwaliteit van deze Jaguars erg hoog. De Jaguar mag bijvoorbeeld niet ouder dan 60 maanden zijn om het Approved keurmerk te krijgen. Daarnaast krijgt u ook nog 2 jaar garantie bij een Approved Jaguar.

Zijn de tweedehands Jaguars zonder Approved keurmerk dan niet van hoge kwaliteit? Dit is zeker niet het geval, ook deze Jaguars dienen aan hoge eisen te voldoen. Echter zijn deze niet geslaagd op al de 165 eisen die gelden voor de Approved Jaguars. Bent u nieuwsgierig naar ons aanbod tweedehands Jaguars in omgeving Veghel?


 

Bekijk het aanbod hier

jaguar veghel: modellen

 

U bent natuurlijk ook nieuwsgierig welke modellen wij bij The Adventure in omgeving van Veghel aanbieden. Hieronder volgt een lijstje van de (nieuwe) modellen die u bij ons kunt verkrijgen:

-          New F-PACE: Praktische en efficiënte Performance SUV vol luxe.

-          E-PACE: Jaguars eerste compacte SUV.

-          New Jaguar I-PACE: Volledig elektrische performance SUV.

-          New F-TYPE Coupé: Een opwindende, pure Jaguar sportauto.

-          New F-TYPE Convertible: Een opwindende, pure Jaguar sportauto.

-          New XE: De nieuwe definitie van de sportsedan

-          New XF: Luxueuze sedan voor de bedrijfswereld

-          XF Sportbrake: moeiteloze prestaties, aangenaam rijplezier.

-          XJ: Ruim en elegant, maar ook krachtig en wendbaar.

Bent u geïnteresseerd in een van deze Jaguar modellen in de omgeving van Veghel? Kom dan onze showroom eens bezoeken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over deze mooie auto’s!

 

Bekijk onze contactgegevens
Jaguar veghel modellen