Jaguar The Adventure
 
Jaguar Oss
JAGUAR OSS

JAGUAR OSS

 

Voor een Jaguar in Oss of omgeving moet u bij dé officiële Land Rover Dealer The Adventure zijn. Wij zitten gevestigd in Den Bosch, dus wanneer u in Oss op zoek bent naar een Jaguar bent u zo bij ons in de showroom. Op deze pagina vertellen we u meer over de soorten Jaguars die u bij ons kunt aanschaffen. Ook vertellen wij wat meer over de diensten die wij onze Jaguar klanten aanbieden. 

 

Bezoek onze showroom

Jaguar Oss soorten

jaguar oss: soorten

 

Bij The Adventure, Jaguar dealer van Oss en omgeving bieden wij diverse Jaguars aan. Hierin maken we onderscheid tussen splinternieuwe en tweedehands Jaguars. De tweedehands Jaguars kunnen weer onderverdeeld worden in twee categorieën:

-          Tweedehands Jaguars zonder Approved keurmerk

-          Tweedehands Jaguars met Approved keurmerk

Wanneer een Jaguar over het Approved keurmerk beschikt, is deze getest op maar liefst 165 punten. Alleen wanneer een Jaguar aan al deze punten voldoet krijgt hij het Approved keurmerk. Het betekent dus niet dat een tweedehands Jaguar zonder Approved keurmerk slecht is. Zeker niet, deze voldoet alleen niet aan alle 165 punten. Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod?

 

Bekijk het huidige aanbod hier

Jaguar Oss diensten

jaguar oss: diensten

 

Naast het verkopen van klanten kunt u nog voor meer zaken bij de Jaguar dealer van omgeving Oss terecht. Naast de showroom hebben wij namelijk ook een professionele werkplaats. In deze werkplaats werken allemaal Jaguar specialisten. Heeft uw Jaguar dus onderhoud nodig of een reparatie? Ook dan bent u bij het team van The Adventure aan het juiste adres. Wilt u een werkplaatsafspraak maken? Dat kan hier

Maar dat is niet alles. Ook voor onder andere het opslaan van banden kunt u bij ons terecht. Maar ook bij grotere en kleine schades staan wij voor u klaar. Bent u benieuwd naar al onze diensten?


 

Bekijk onze diensten hier