Jaguar The Adventure
 

Jaguar occasions

Elke Jaguar voelt zo vitaal als de dag waarop hij werd gebouwd, of het nu een nieuwe Jaguar betreft of een van onze Jaguar occasions. U kunt er dus op vertrouwen dat onze Jaguar occasions die zijn voorzien van ons Approved keurmerk even krachtig, authentiek en fris zijn als op de dag dat ze werden gebouwd. Om u een stukje vertrouwen te kunnen bieden is er ook bij The adventure voor alle Jaguar occasions een Approved-belofte voor de klant. Deze biedt u alle gemoedsrust en staat garant voor een auto die u een prettige rijbeleving biedt.

 

Onze Jaguar occasions worden uitsluitend van het Jaguar Approved keurmerk voorzien wanneer deze aan een aantal vereiste voordoen. Zo wordt dit Jaguar Approved keurmerk uitsluitend toegekend aan jonge Jaguar occasions welke nooit ouder zullen zijn dan 60 maanden. Tevens zullen deze Jaguar occasions nooit meer dan 125.000 km op de teller hebben en voldoen ze aan zeer strenge kwaliteitseisen

Bekijk hier de voorraad occasions

Wat houdt onze Jaguar Approved-belofte in? Onze Jaguar Approved-belofte biedt u onder meer 2 jaar garantie op onze Jaguar occasions. Tevens hoort hier 2 jaar Jaguar Assistance bij.

 

Onze Approved belofte in het kort:

 

-          Onze Jaguar occasions worden gecontroleerd op 165 punten

-          Reparaties en hertel wordt uitgevoerd door Jaguar getrainde technici.

-          Originele Jaguar onderdelen

-          Gecontroleerde onderhoudshistorie en herkomst van uw Jaguar occasion.

-          Uitvoerige proefrit door Jaguar getrainde technici

-          2 jaar garantie

-          2 jaar Jaguar assistance

 

165 inspectiepunten

 

Voor onze Jaguar occasions hanteren wij een lijst van 165 inspectiepunten waar gedurende de keuring door onze monteurs op wordt gelet. Deze 165 inspectiepunten zullen dan ook minutieus moeten worden gevolgd. Deze inspectiepunten op onze Jaguar occasions zorgen ervoor dat de auto in optimale staat zal verkeren. Met behulp van de nieuwste technologieën, diagnostische werktuigen en instrumenten voeren onze monteurs deze keuring nauwgezet uit. Tijdens de keuring zal er worden gekeken naar de lak, de motor, het interieur en zal er met onze Jaguar occasions een uitgebreide proefrit worden uitgevoerd. Alle Jaguar occasions moeten alle 165 inspectiepunten doorstaan om met het Jaguar Approved keurmerk te worden bekroond. 

Bent u opzoek naar een betrouwbare Jaguar occasion? The Adventure biedt middels het Jaguar Approved keurmerk gecontroleerde Jaguar occasions aan welke door onze technici uitvoerig zijn geïnspecteerd.