Jaguar The Adventure
 

Jaguar i-pace te koop

Bij Jaguar Land Rover The Adventure bieden we een mooie selectie aan van verschillende Jaguar modellen. Voor zowel benzine, diesel en elektrisch kunt u uiteraard bij ons terecht om een keuze te maken. Verder bieden wij naast nieuwe Jaguar modellen ook jong gebruikte modellen aan. Deze jong gebruikte modellen zijn allemaal gecertificeerd met het Jaguar Approved label. Dit houdt in dat deze jong gebruikte modellen volledig zijn geïnspecteerd op 165 punten. Hierdoor zorgen wij ervoor dat deze in top staat verkeren. 

Jaguar I-pace te koop

Bent u op zoek naar de prachtige elektrische Jaguar I-pace? Dan bent u bij The Adventure bij het juiste adres. Wij hebben namelijk meerdere Jaguar I-pace te koop. Deze uitermate comfortabele jaguar biedt u een fantastische rijbeleving als een elektrische auto. De Jaguar I-pace aandrijflijn biedt u 400pk met een waanzinnig snelle koppel van 696 Nm. Daarnaast beschikt de Jaguar I-pace te koop over een vierwielaandrijving die ervoor zorgt dat u binnen 4,8 seconden van 0 naar 100 kan accelereren. 

Bekijk Jaguar I-Pace te koop

Wij hebben de Jaguar I-pace te koop! De I-pace beschikt over een 90 kWh sterke accu die is ontwikkeld voor een verlengde levensduur en stimuleert langere perioden van maximum vermogen. Door de geplaatste accu die zich bevindt tussen de voor- en achteras heeft de I-pace een lager zwaartepunt wat zorgt voor een uitermate plezierige rijervaring.

The Adventure biedt meerdere Jaguar I-pace te koop aan. Ook is het mogelijk om de I-pace te financieren of te leasen. Wanneer u interesse heeft, kunt u ons altijd bezoeken in de showroom en helpen wij u graag verder. Zo kunnen we ook kijken wat verdere mogelijkheden zijn. Ook kunt u altijd een proefrit bij ons inplannen. Op deze manier kunt uzelf ervaren hoe de Jaguar I-pace rijdt en of het u bevalt. Voor meer informatie kunt u ons altijd bereiken via de mail of telefonisch via 073 644 6779. 

Jaguar i-pacePortofino blue

Bekijk

Jaguar i-pace white

Bekijk

Hier bij The Adventure hebben we verschillende Jagaur I-Pace te koop staan. Heeft u interesse in een van onze mooie elektrische Jaguars? Kom dan langs in onze showroom of bereik ons via de website of telefonisch via 073 644 6779.

 

Contact ons!