Jaguar The Adventure
 
Jaguar I-Pace Den Bosch

Jaguar I-PACE kopen in Den Bosch? Bij officiële Jaguar dealer The Adventure bent u aan het juiste adres.

Bekijk de I-PACE hier

JAGUAR I-PACE DEN BOSCH

De elektrische jaguar die voordelig is in de bijtelling

 

Er is geen enkel rijgevoel dan dat van een Jaguar kan ervaren. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. De nieuwe Jaguar I‑PACE is een volledig nieuw ontworpen Battery Electric Vehicle (BEV). De eerste elektrische Jaguar is een feit! En hij is niet alleen spannend om naar te kijken, maar ook opwindend om in te rijden. De Jaguar I-PACE is 's werelds slimste elektrische sportwagen met vijf zitplaatsen. 

Jaguar I-PACE 's-Hertogenbosch

Jaguar I-PACE kopen?

De I-PACE is en blijft in de eerste plaats een Jaguar, dus een echte rijdersauto. Dankzij zijn elektromotoren en vrijwel perfecte gewichtsverdeling produceert hij een direct koppel van 696 Nm zonder de wendbaarheid van een sportauto te verliezen. Het elegante en aërodynamische design heeft een lage luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,29 Cd. Hierdoor is de Jaguar I‑PACE gemaakt om nog gemakkelijker door de lucht te snijden. Hierdoor wordt een optimale stabiliteit en maximale actieradius bereikt. De I‑PACE ziet er vanuit elke hoek geweldig uit dankzij het samenspel qua lijnen, de krachtige luchtuitlaat in de motorkap en opvallende achterflanken. I-PACE biedt niet alleen een berg aan technologie, maar ook een zeer royale ruimte. Het interieur heeft een strak design met plezierig aanvoelende interieurelementen en vloeiende lijnen. Er is extra ruimte beschikbaar dankzij de elektrische aandrijflijn, zodat het interieur meer vrijheid biedt voor maximaal comfort. Met het Touch Pro Duo‑infotainmentsysteem kunt u alle technologieën van de auto eenvoudig bedienen. Daarnaast biedt hij standaard 4G WiFi en tal van andere connectivity‑functies zodat u gemakkelijk contact houdt met de digitale wereld.

Vraag een proefrit aan

Jaguar I-PACE in Den Bosch

Bij officiële Jaguar dealer The Adventure hebben wij altijd een aantal Jaguar I-PACE modellen voor u op voorraad. Als u er dit jaar nog één zakelijk least, geniet u nog van de voordelige bijtelling van 2019. Bekijk hier onze huidige voorraad Jaguar I-PACE in Den Bosch. Wilt u een nieuw model bestellen en deze volledig naar uw eigen smaak laten personaliseren? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Reitscheweg 35 in 's-Hertogenbosch, waar ons bekwame verkoopteam u alles kan vertellen over deze auto, de verschillende mogelijkheden en de huidige levertijden. 

Wilt u de elektrische I-PACE zakelijk leasen? Mogelijk bent u dan geïnteresseerd in de Jaguar I-PACE Business Edition. Deze is beschikbaar in Financial Lease vanaf €599 per maand, bijtelling vanaf €299 per maand. De Jaguar I-PACE Business Edition is beschikbaar vanaf € 73.900. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze Fleet & Business afdeling, waar Nick van Herpen u alles kunt vertellen over deze Business Edition en de bijbehorende voorwaarden. 

Meer weten? Neem contact met ons op
Jaguar I-PACE Den Bosch