Jaguar The Adventure
 
Jaguar F-PACE Den Bosch

Jaguar F-PACE kopen in Den Bosch? Bij officiële Jaguar dealer The Adventure bent u aan het juiste adres.

Bekijk de F-PACE hier

JAGUAR F-PACE DEN BOSCH 

De luxe performance suv met maximaal rijplezier 

 

De F‑PACE is een performance SUV die maximum rijplezier combineert met efficiency. De F‑PACE is door-en-door technologisch geavanceerd voor uw veiligheid, connectivity en entertainment. Hij heeft de capaciteiten voor elke weg en de functionaliteit voor elke dag. De Jaguar F‑PACE is een Jaguar voor u én een Jaguar voor uw gezin.

 

Jaguar F-PACE Den Bosch

jaguar f-pace kopen?

De F‑PACE is een performance SUV met het DNA van een sportauto. Van de verheffing op de motorkap tot de geprononceerde achterspatborden, zorgt zijn krachtige design voor een markante uitstraling die bewonderende blikken oogst. U kunt de F‑PACE nu beleven zoals SVO het heeft bedoeld. De aërodynamisch verbeterde kenmerken van de F‑PACE SVR, zoals een nieuwe voorbumper en bredere spoiler-motorkaplouvres, duiden op zijn enorme vermogen. De F‑PACE heeft een in zijn klasse toonaangevende bagageruimte, met een inhoud van 650 liter en een veelzijdige, gedeeld (40:20:40) neerklapbare achterbank. 

De motoren voor de F‑PACE, inclusief de nieuwe 550 pk 5.0 liter V8 Supercharged benzinemotor, zorgen samen met de Lightweight Aluminum Architecture voor raffinement, efficiency en opwindende prestaties. De F‑PACE biedt u state-of-the-art technologie, zoals Head-Up Display en Activity Key, plus geavanceerde bestuurdersondersteunende systemen die elke rit gemakkelijker en minder inspannend maken. Een voorbeeld hiervan is het geavanceerde InControl multimediasysteem, Touch Pro, dat onderweg voor entertainment zorgt en u verbonden houdt met de buitenwereld.

Vraag een proefrit aan

jaguar f-pace in den bosch

Bent u geïnteresseerd in de Jaguar F-PACE in Den Bosch als zakenauto? The Adventure staat voor u klaar! De F‑PACE biedt bestuurders een unieke combinatie van dagelijks gebruiksgemak, efficiency en een opvallende, sportieve stijl. De technologieën voor lage inwendige wrijving, lichtgewicht carrosseriestructuur en geavanceerde aërodynamica van de F‑PACE dragen bij aan de lage CO2-emissies en het uitzonderlijk lage brandstofverbruik, wat op zijn beurt zorgt voor lage totale eigendomskosten. Daarnaast biedt de F‑PACE alle ruimte die u nodig hebt voor alle aspecten van uw zakelijke en privéleven. De F‑PACE is de perfecte aanvulling op elk wagenpark.

De F‑PACE wordt standaard aangeboden met een garantie van drie jaar zonder kilometerbeperking en inclusief drie jaar regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Roadside Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Daarmee behoren de totale eigendomskosten van de F‑PACE tot de laagste in zijn klasse.

Wilt u meteen een proefrit rijden in deze performance SUV? Klik dan hier om een proefrit aan te vragen. Om onze huidige voorraad in 's-Hertogenbosch te bekijken klikt u op onderstaande knop. 

Bekijk onze huidige voorraad
Jaguar F-PACE Den Bosch The Adventure