Jaguar The Adventure
 
Jaguar E-PACE Den Bosch   

Jaguar E-PACE kopen in Den Bosch? Bij officiële Jaguar dealer The Adventure bent u aan het juiste adres.

Bekijk de E-PACE hier

JAGUAR E-PACE DEN BOSCH 

de compacte en comfortabele suv 

 

Een cockpit waarin de bestuurder centraal staat, vormt het hart van een ruime gezinsauto. De nieuwe E‑PACE combineert dit met Jaguar's fameuze rijbeleving, praktische functionaliteit en een in deze klasse toonaangevende berg‑ en bagageruimte. De E‑PACE presenteert een totaal nieuwe interpretatie van het compacte SUV‑concept. Een opwindende, instinctieve rijbeleving is geïntegreerd in het DNA van elke Jaguar. De E‑PACE, de compacte SUV met het hart van een Jaguar.

 

Jaguar E-PACE Den Bosch

jaguar e-pace kopen?

Met zijn fraai gevormde motorkap en krachtig gelijnde achterflanken, is de E‑PACE een dynamische, wendbare SUV met het design van een coupé. De uitstraling van de E‑PACE wordt versterkt door de ranke LED‑koplampen en markant gevormde LED‑achterlichten. Het op de bestuurder afgestemde interieur van de E‑PACE is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een eigentijds ontwerp. De cockpit is rondom de bestuurder ontworpen, zodat alle bedieningselementen en instrumenten binnen handbereik liggen en u zich op uw rijplezier kunt concentreren.

Daarnaast is de Jaguar E-PACE erg veilig en daarmee de perfecte gezinsauto. Deze heeft een EuroNCAP‑score van vijf sterren behaald en behoort daarmee tot de veiligste auto's op de markt. De auto scoorde goed in alle categorieën en biedt uitstekende bescherming voor volwassenen, kinderen en voetgangers. De talrijke standaard voorziene veiligheidssystemen, waaronder Emergency Braking met detectiesysteem voor voetgangers en Lane Keep Assist, bieden nog betere bescherming. Met de E-PACE houdt u uzelf en uw gezin veilig wanneer het nodig is! 

Vraag een proefrit aan

jaguar e-pace in den bosch

De Jaguar E-PACE is beschikbaar in verschillende edities. Namelijk de E-PACE S, SE, HSE, R-DYNAMIC, R-DYNAMIC S, R-DYNAMIC SE, R-DYNAMIC HSE en de Chequred Flag edition. Klik hier om de verschillen tussen deze edities te zien. Wilt u meer weten over welke variant het beste aansluit bij uw wensen? Kom dan eens langs in onze showroom aan de Reitscheweg 35 in Den Bosch, waar ons deskundige verkoopteam u alles kan vertellen over de E-PACE en diens verschillende edities. 

Wilt u meteen een proefrit rijden in deze compacte SUV? Klik dan hier om een proefrit aan te vragen. Ontdek tijdens de proefrit de opwindende rijbeleving van de E‑PACE. De volledig onafhankelijke wielophanging met geavanceerd multi‑link design achter biedt een unieke balans tussen wendbaarheid en rijcomfort. Geavanceerde rijtechnologieën, zoals Active Driveline en Adaptive Dynamics, dragen bij aan het wendbare en gecontroleerde rijgedrag van de E‑PACE. Om onze huidige voorraad in 's-Hertogenbosch te bekijken klikt u op onderstaande knop.

Bekijk onze huidige voorraad
Jaguar E-PACE Den Bosch The Adventure