Jaguar The Adventure
 

Gespecialiseerd onderhoud voor uw Jaguar

Een bezoek aan onze werkplaats en het regelmatig onderhouden van uw Jaguar is geen overbodig luxe. U weet dan namelijk dat u op de langere termijn niet voor onverwacht kosten komt te staan en dat uw Jaguar blijft presteren zoals deze ‘ooit gebouwd is’. Dit is niet alleen prettig voor u maar biedt ook een stuk veiligheid. Daarnaast zullen onze gespecialiseerde monteurs direct tijdens het onderhoud alle benodigde updates uitvoeren. Op deze wijze blijft uw Jaguar up-to-date!

 

 

ONDERHOUD JAGUAR : DOE EEN ONDERHOUDSBEURT.

 

Onze gespecialiseerde monteurs beschikken over de juiste kennis en ervaring met betrekking tot uw Jaguar. Een onderhoudsbeurt is bedoeld om uw auto van binnen naar buiten en van boven tot onder te controleren op de juiste wijze. Door trainingen en het opbouwen van ervaring zullen onze monteurs op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen rondom uw type Jaguar. Afhankelijk van uw wensen en behoefte zal er een grote of kleine beurt worden uitgevoerd. De keuze die u hierin maakt bepaald of dat er door onze monteurs gekeken wordt naar remblokken, banden, oliefilter, luchtfilter, ruitenwisserbladen, ruitenwisservloeistof, koelvloeistof en de accu.

 

Maak hier uw afspraak

 

Elke type Jaguar bevat een onderhoudsboekje, waarin duidelijk aangegeven staat welke onderhoudsbeurt uw auto moet ondergaan. Tevens zullen onze monteurs zorgvuldig bijhouden welke handelingen er zijn uitgevoerd aan uw Jaguar en zal dit worden opgenomen in het onderhoudsboekje. Een belangrijk document tijdens het proces van verkoop of inruil.

reparatie.

 

Ondanks dat uw Jaguar misschien in topconditie verkeerd, is reparatie soms onvermijdelijk. Dit is bijvoorbeeld van toepassing uit voorzorg of bij problemen die u als Jaguar rijder ervaart. In het geval van reparatie streeft The Adventure altijd naar goede en snelle reparatie waarbij onze gespecialiseerde monteurs er alles aan zullen doen om uw auto in de juiste staat terug te brengen. Bij The Adventure bent u verzekerd van de juiste specifieke kennis en vakmanschap die bij een Jaguar dealer past.

MEER INFORMATIE