Jaguar The Adventure
 

Meer weten over The Adventure of langskomen in onze showroom in Den Bosch? Klik hier voor meer informatie.

Naar de contactpagina

OVER THE ADVENTURE

Geschiedenis

Sinds 2009 is The Adventure de Jaguar dealer voor de regio 's-Hertogenbosch. Op de Reitscheweg 35 in 's-Hertogenbosch vindt u het merk Jaguar samen met Land Rover onder één dak. Beide merken presenteren zich met hun eigen lijn en zichtbaarheid. The Adventure kenmerkt zich door laagdrempelige klantbenadering, persoonlijk contact en de servicegerichte instelling. Optimale aandacht en maximale service voor de klant vinden wij erg belangrijk. Jaguar The Adventure is de snelst groeiende Jaguar dealer van Nederland. In 2013, 2015 en 2018 is The Adventure uitgeroepen tot de "BEST JAGUAR DEALER OVERALL". Dit is een fantastische waardering voor ons bedrijf. 

Medewerkers

Medewerkers worden op een actieve manier aangemoedigd om zich te ontwikkelen door opleiding en training. The Adventure biedt voor elke medewerker mogelijkheden die aansluiten bij de opleidingsbehoefte en persoonlijke ambities.

Maatschappij

The Adventure is actief op verschillende vlakken om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Zo biedt The Adventure meerdere stageplekken en ondersteunt The Adventure een aantal goede doelen, waaronder "Drive Against Malaria", "3FM Serious Request" en "Met Je Hart".

Milieu

The Adventure is door gerichte maatregelen en beleidskeuzes namens het Instituut Voor Duurzame Mobiliteit gecertificeerd als "erkend duurzaam".

The Adventure Selection

Naast de merken Jaguar en Land Rover heeft The Adventure ook een groot aanbod premium occasions van verschillende merken. Onder de naam The Adventure Selection bieden wij de occasions aan en uiteraard leveren wij deze occasions af met de bekende service en garantie.

 

Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met ons bedrijf en onze producten. U bent van harte welkom!

 

Jaguar The Adventure

Reitscheweg 35

5232 BX ’s-Hertogenbosch

Tel: 073 - 6446779

E-mail: info@the-adventure.nl

 

Bekijk hier onze vacatures