Jaguar The Adventure
 
Jaguar Zomer- en Winterbanden Den Bosch

Voor uw veiligheid is het belangrijk om zowel in de zomer als in de winter op de juiste banden te rijden. Advies nodig of wilt u de banden van uw Jaguar wisselen?

Ik wil mijn banden wisselen

JAGUAR ZOMER- EN WINTERBANDEN

Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar. En net zoals u lekkerder loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort als gevolg. Uw perfecte banden zijn afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld: uw rijgedrag, de ondergrond waarop u meestal rijdt en het seizoen.

Wij adviseren u bij The Adventure graag over de juiste banden voor uw Jaguar in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van Jaguar in combinatie met verschillende merken en type banden garanderen wij het juiste schoeisel voor uw auto.

Naast u adviseren over de beste banden en het wisselen van uw zomer- en winterbanden, staan wij uiteraard ook voor u klaar als u schade aan uw banden heeft gereden. Heeft u bijvoorbeeld een klapband of zit er een spijker of ander object in uw band? Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent door de band te repareren of te vervangen. 

 

Jaguar Banden Den Bosch

banden bij The adventure

Winterbanden voor uw Jaguar

Sneeuw, ijs en ijzel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Die hebben namelijk meer grip op gladde wegen en verhogen daarmee uw veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7ºC daalt zijn winterbanden aanbevolen. Dit geldt ook op een droog wegdek. Omdat ze betere grip hebben bij lage temperaturen, rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij de zomer- en winterbanden van uw Jaguar op de geschikte momenten voor u om. In de tussentijd kunnen wij uw andere bandenset hier opbergen. Meer informatie hierover? Bekijk hier onze Bandenhotel service.

Schaft u voor het eerst Jaguar winterbanden aan? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Naast losse winterbanden voor uw auto hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden. Informeer bij The Adventure naar de mogelijkheden voor uw Jaguar.

Afspraak maken voor banden wisselen bij The Adventure