Jaguar The Adventure
 
Jaguar Vervangend Vervoer Den Bosch

Uw Jaguar bij ons in onderhoud maar wel de behoefte om ondertussen mobiel te blijven? Bekijk eens onze mogelijkheden voor vervangend vervoer.

Ik wil graag vervangend vervoer

JAGUAR VERVANGEND VERVOER

 Voor goed onderhoud aan uw Jaguar nemen wij graag voldoende tijd. Ook reparaties kunnen wij soms niet onmiddellijk uitvoeren, maar dat betekent niet dat u ondertussen geen vervoer hebt. Laat ons tijdig weten wanneer u tijdens het onderhoud aan uw auto over vervangend vervoer wilt beschikken. Wij zorgen dan dat er een auto voor u klaar staat. Zo blijft u altijd mobiel.

 

Jaguar Vervangend Vervoer Den Bosch

vervangend vervoer bij the adventure

Voor zowel een kleine als een grote onderhoudsbeurt of reparatie kunt u in onze werkplaats in Den Bosch terecht. Echter zal u niet altijd tijd of zin hebben om te wachten tot u uw Jaguar weer mee kunt nemen. Om ervoor te zorgen dat u zo mobiel mogelijk blijft tijdens uw werkplaatsafspraak, bieden wij bij The Adventure de mogelijkheid om vervangend vervoer te huren. Zo heeft u de hele dag een gelijkwaardige auto tot uw beschikking waarmee u naar uw werk of andere afspraken kunt rijden.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan:

U kunt 100 km vrij rijden en alle prijzen zijn exclusief BTW.
 
Vervangend vervoer regelen voor mijn werkplaatsafspraak