Jaguar The Adventure
 
Jaguar Spot Repair Den Bosch

Kleine beschadigingen zoals steenslag en een kleine deuk of kras kunt u bij The Adventure voordelig en snel laten repareren. Zo blijft uw Jaguar er als nieuw uitzien.

Ik heb kleine schade

JAGUAR SPOT REPAIR

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Een auto die regelmatig optisch wordt onderhouden vertegenwoordigt een grotere waarde dan een auto die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar hoog wilt houden. Daarom wilt u kleine schades aan uw Jaguar niet laten zitten, zo blijft uw auto immers in topstaat. Met spot repair kunnen wij deze kleine schades snel verhelpen.

 

Jaguar Spot Repair Den Bosch

Spot repair bij the adventure

Kleine beschadigingen aan uw Jaguar, bijvoorbeeld door steenslag of door een portier van een naast u geparkeerde auto, kunnen met spot repair worden hersteld. Onzichtbaar en snel. Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. Gegarandeerd.

Kleine lakschade

Schade aan de lak wordt plaatselijk bijgespoten, zodat u minder kosten maakt dan wanneer u bijvoorbeeld een volledig paneel moet laten spuiten. Hierdoor is het repareren van de schade een stuk sneller en voordeliger dan wanneer u het op de traditionele manier laat repareren. Neem contact op met The Adventure om te kijken of uw kleine schade in aanmerking komt voor spot repair. Geschikte schades voor deze service zijn lakschades kleiner dan een A4. Naar aanleiding van de ernst van de schade kijken onze schadeherstellers of het nodig is om uit te deuken, te plamuren of te spuiten. De hoogte van de offerte zal hiermee samenhangen, net als de locatie van de schade (bumper of carrosserie).

Maak een afspraak voor spot repair bij The Adventure