Jaguar The Adventure
 
Jaguar Snelservice Den Bosch

Kapotte ruitenwisserbladen, een band kapot, vloeistof op of een ander klein probleem? Maak gebruik van de snelservice van The Adventure en ben snel weer op weg.

Ik heb snelservice nodig

JAGUAR SNELSERVICE

Kleine problemen kunnen wel eens op een vervelend moment optreden. Bijvoorbeeld net voordat u met uw Jaguar op vakantie gaat of voorafgaand aan een belangrijke zakenrit. Op een dergelijk moment wilt u liever niet achteraan in de rij aansluiten. Daarom kunt u voor kleine reparaties terecht bij onze snelservice.

Tip: door ons van tevoren te bellen, kunnen wij u nog sneller helpen omdat wij dan alvast een plek in onze planning voor u kunnen vrijmaken.

 

Jaguar Snelservice Den Bosch

Snelservice bij the adventure

Snelle reparatie

Onze snelservice vervangt ruitenwisserbladen en stukgereden banden terwijl u wacht. Wij controleren ook de bandenspanning en de vloeistofniveaus van uw Jaguar. Alles wat geen uitvoerige diagnose en geen lange hersteltijd vraagt, doen we gewoon onmiddellijk.

Snelle diagnose

Heeft u twijfels over uw remsysteem? Hoort u een geluid dat u niet helemaal vertrouwt? Kom dan zeker even bij The Adventure in Den Bosch langs. Wij controleren wat er mis is met uw Jaguar en herstellen het probleem indien mogelijk direct. Als het niet nodig is om het probleem direct te herstellen, sturen wij u gerustgesteld weer op pad en maken wij een afspraak voor later.

Bel ons voor een snelle afspraak bij The Adventure