Jaguar The Adventure
 
Jaguar Schadeherstel Den Bosch

Om zo snel mogelijk weer schadevrij te rijden, helpen de specialisten van The Adventure u om van die vervelende schade af te komen, hoe groot of klein deze ook is.

Werkplaatsafspraak maken

Schadeherstel

In het drukke verkeer van tegenwoordig is de kans op (parkeer)schade helaas altijd aanwezig. Schade aan uw Jaguar die veelal te wijten is aan andere weggebruikers en die u natuurlijk weer zo snel mogelijk wilt zien verdwijnen. 

Wij zijn een erkend schadeherstelbedrijf

Als officieel Regionaal Jaguar Centrum kunnen wij u ook bijstaan bij de afwikkeling van uw autoschade. Veel verzekeringsmaatschappijen suggereren zelf een schadeherstelbedrijf. Maar dat is geen verplichting: u mag zelf kiezen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Daarbij heeft een officieel Regionaal Jaguar Centrum toch altijd net iets meer ervaring met uw auto dan een universeel herstelbedrijf. Bij schadereparatie aan een Jaguar is het belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt hersteld. Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van Jaguar op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Alleen zij kunnen garanderen dat uw auto na de reparatie weer even fraai en - zo mogelijk nog belangrijker - weer even veilig is als vóór het ongevaI. Een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf maakt uitsluitend gebruik van originele Jaguar onderdelen en materialen bij de reparatie van uw auto, zodat uw auto geheel volgens de richtlijnen van de fabriek wordt hersteld. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers, waarbij de exacte normen van Jaguar in acht worden genomen. Wij van The Adventure zijn een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf waardoor wij uw Jaguar weer in topconditie kunnen brengen.

Wij maken het u gemakkelijk

U wordt niet elke dag geconfronteerd met schade aan uw auto. Gelukkig maar! Het is dus ook logisch dat u niet op de hoogte bent van alle procedures van verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven. Dit nemen wij u dan ook graag uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan belangrijkere zaken kunt besteden. Wij nemen u graag de volledige afwikkeling van het schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij uit handen, inclusief taxatie en financiële afhandeling. Wij garanderen u dat de restwaarde van uw auto behouden blijft na reparatie. Opdat uw mobiliteit tijdens het schadeherstel is gegarandeerd, bieden wij u graag verschillende mogelijkheden van vervangend vervoer aan. 

U behoudt uw garantievoorwaarden

Doordat originele Jaguar onderdelen, materialen en reparatiemethoden worden toegepast, garanderen wij bij een Jaguar met fabrieksgarantie dat zowel de 6 jaar carrosseriegarantie als de 3 jaar lakgarantie onverminderd van kracht blijven. En ook op de schadereparatie zélf heeft u uiteraard Jaguar garantie.

 

Jaguar Ruitreparaties Den Bosch

Ruitreparaties

Vervelend, toch? Zo'n sterretje in uw voorruit. Gelukkig hoeft u daarvoor niet naar een universeel autoruitschadebedrijf. Integendeel: in de werkplaats van The Adventure zijn wij beter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen.

Lees meer

Jaguar Spot Repair Den Bosch

Spot Repair

Kleine beschadigingen aan uw Jaguar, bijvoorbeeld door steenslag of door een portier van een naast u geparkeerde auto, kunnen met spot repair worden hersteld. Onzichtbaar en snel. Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd.

Lees meer