Jaguar The Adventure
 
Jaguar Ruitreparaties Den Bosch

Sterretje of barst in uw voorruit? Met speciale hars kunnen wij bij The Adventure snel uw ruit repareren, of deze wanneer nodig vervangen door een originele Jaguar ruit.

Help mij met mijn ruitschade

JAGUAR RUITREPARATIES

Vervelend, toch? Zo'n sterretje in uw voorruit. Gelukkig hoeft u daarvoor niet naar een universeel autoruitschadebedrijf. Integendeel: in onze werkplaats in Den Bosch zijn wij beter dan wie ook in staat om uw ruit te herstellen of te vervangen. Want bij The Adventure volgen wij exact de juiste procedures van Jaguar en gebruiken alleen de specifiek voorgeschreven materialen, zodat uw herstelde of nieuwe ruit altijd zijn sterkte behoudt. Dat is belangrijk, want de ruiten van een Jaguar zijn belangrijk voor de stijfheid en sterkte van de carrosserieconstructie. Een nieuwe ruit moet daarom op dezelfde, unieke wijze en met dezelfde materialen als in de fabriek worden verlijmd met de carrosserie.

 

Jaguar Ruitreparaties Den Bosch

ruitreparaties bij the adventure

Snelle reparatie van uw ruit

Bij kleine beschadigingen, zoals een barstje of een ster, kan de ruit vaak eenvoudig en nagenoeg onzichtbaar worden gerepareerd met een speciale hars. Het is wel zaak dat u dit zo snel mogelijk laat repareren om doorscheuren of indringen van vocht te voorkomen. Graag zijn wij u van dienst voor uw ruitreparaties. Bovendien kunnen wij de financiële afwikkeling rechtstreeks afhandelen met uw verzekeraar, dat is wel zo gemakkelijk. Zo geniet u optimaal van de voordelen van de werkplaats van erkende Jaguar dealer The Adventure in 's-Hertogenbosch.

Vervangen van uw ruit

Kan de ruit van uw Jaguar niet meer worden gerepareerd, dan kunnen wij volgens fabrieksvoorschrift een nieuwe ruit monteren in uw auto. Uiteraard met originele Jaguar onderdelen om de kwaliteit te waarborgen. Bovendien bent u gegarandeerd van de juiste tint in uw voorruit.

Maak een afspraak voor ruitreparatie bij The Adventure