Jaguar The Adventure
 
Jaguar Reiniging Den Bosch

Uw Jaguar zowel van buiten als van binnen weer helemaal fris en als nieuw? Een frisse auto is tevens meer waard!

Ik wil mijn auto laten reinigen

JAGUAR REINIGING

Het regelmatig reinigen van uw Jaguar draagt niet alleen bij aan de technische staat van de auto, maar ook aan de economische waarde. Een auto waar zuinig mee wordt omgegaan en die regelmatig wordt schoongehouden, blijft meer waard dan een auto waarvan de eigenaar geen prioriteit stelt aan een frisse auto.

 

Jaguar Reiniging Den Bosch

reiniging bij the adventure

Iedere nieuwe Jaguar wordt afgeleverd met een speciale lakbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat de Jaguar minder vuil aantrekt, de lak beter bestand is tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de auto langer zijn glans behoudt.

Uw auto weer blinkend schoon

Is uw Jaguar niet meer zo nieuw en kan hij van binnen en buiten wel een goede poetsbeurt gebruiken? Bij The Adventure kunnen wij ervoor zorgen dat uw auto weer helemaal als nieuw ruikt en aanvoelt. Hierbij wordt het interieur schoongemaakt, worden vlekken uit de bekleding gehaald en wordt de auto volledig uitgezogen. Daarnaast wordt de buitenkant weer helemaal blinkend gepoetst. 

Bent u op zoek naar een intensievere variant van deze reinigingsbeurt? Kijk dan eens bij onze Reconditioning service, waarbij wij tot het uiterste gaan om uw auto weer in nieuwstaat te brengen.

Neem contact op voor de mogelijkheden