Jaguar The Adventure
 
Jaguar Reiniging en Conditioning Den Bosch

Om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien, zowel van binnen als van buiten bieden wij bij The Adventure reiniging en reconditioning services aan.

Neem contact met ons op

REINIGING EN CONDITIONING

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Een auto waar zuinig mee om wordt gegaan en die regelmatig optisch wordt onderhouden vertegenwoordigt een grotere waarde dan een auto die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar hoog wil houden. 

 

Jaguar Reiniging Den Bosch

Reiniging

Bij The Adventure kunt u uw auto grondig laten schoonmaken, zodat deze weer helemaal schoon en fris aanvoelt. Het gaat hier zowel om het interieur, zoals het halen van vlekken uit de bekleding en het uitzuigen van de auto, als om het blinkend poetsen van het exterieur.

Lees meer

Jaguar Reconditioning Den Bosch

(re)conditioning

Na een reconditioning behandeling ziet uw auto er niet alleen als nieuw uit, hij voelt ook zo aan. Onder deze behandeling valt onder andere intensief wassen, polijsten, waxen, stofzuigen en vlekken verwijderen. Na deze behandeling zal uw auto eruit zien alsof hij net uit de fabriek komt.

Lees meer