Jaguar The Adventure
 
Jaguar Reconditioning Den Bosch

Uw Jaguar van binnen en van buiten weer volledig terugbrengen in nieuwstaat? Uw lak weer tiptop in orde en uw interieur weer glanzend schoon?

Ik wil graag reconditioning

JAGUAR (RE)CONDITIONING

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Een auto die regelmatig optisch wordt onderhouden vertegenwoordigt een grotere waarde dan een auto die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar hoog wil houden én als u ultiem van uw auto wilt blijven genieten. Wij bij The Adventure begrijpen als geen ander dat u graag trots wilt blijven op uw Jaguar.

 

Jaguar Reconditioning Den Bosch

reconditioning bij the adventure

Een Reconditioning van uw Jaguar houdt in dat wij uw auto grondig wassen, polijsten en in de wax zetten. Het interieur stofzuigen wij met een industriële stofzuiger en vlekken in de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Wij geven ook de lichtmetalen velgen en de kunststofdelen van uw Jaguar een schoonmaakbehandeling en besteden extra aandacht aan ruiten en banden.

Uw auto ziet er hierna niet alleen als nieuw uit, hij voelt ook zo aan. Bovendien komt dit ten goede aan de restwaarde van uw Jaguar; belangrijk voor het moment van inruil of verkoop.

Als u interesse heeft in aanvullende services naast bovengenoemde onderdelen van onze Reconditioning service, neem dan contact op met The Adventure. Wij kunnen u de verschillende mogelijkheden laten weten, bijvoorbeeld als u geïnteresseerd bent in het laten coaten van uw auto of een andere service.

Neem contact op voor meer informatie