Jaguar The Adventure
 
Jaguar Onderhoud en Reparaties Den Bosch

De specialisten van The Adventure helpen u om uw Jaguar in topconditie te houden, zodat u zonder problemen en met plezier in uw auto rijdt.

Maak een werkplaatsafspraak

ONDERHOUD EN REPARATIES

Jaguar staat voor kwaliteit en comfort dat werkelijk niets te wensen overlaat. Om te garanderen dat uw Jaguar optimaal blijft presteren, is regelmatig onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften van essentieel belang.

Verhoog de waarde van uw auto

 Wilt u straks uw Jaguar inruilen voor een nieuwer model? Of wilt u hem verkopen? Dan speelt (de wijze van) onderhoud van uw auto uiteraard een grote rol bij de waardebepaling: een Jaguar in topconditie heeft een hogere restwaarde. Bovendien geeft een volledig, door een officieel Regionaal Jaguar Centrum zoals The Adventure, ingevuld onderhoudsboekje kopers een gerust gevoel.

Onderhoud door Jaguar monteurs

Ons werkplaatspersoneel bestaat uit ervaren autotechnici die allen uitgebreide en specifieke trainingen hebben doorlopen bij Jaguar zelf. Bovendien werken ze bijna uitsluitend aan Jaguars, zodat ze volledig op de hoogte zijn van alle 'ins and outs'. U kunt uw Jaguar dus niet in betere handen achterlaten dan in die van de autotechnici bij The Adventure.

Diagnoseapparatuur en originele onderdelen

Voor onderhoud en reparaties aan uw Jaguar spelen naast mechanische werkzaamheden de elektronica een steeds grotere rol. Bijna alle processen in uw Jaguar worden immers elektronisch gestuurd. Voor het stellen van de juiste diagnose bij storingen en problemen in deze elektronische managementsystemen is geavanceerde apparatuur noodzakelijk. Speciale diagnoseapparatuur van Jaguar en uniek Jaguar gereedschap helpen ons om snel en adequaat te achterhalen wat er aan de hand is en dit op de juiste wijze te herstellen. Bovendien hebben wij altijd de juiste vloeistoffen en onderdelen in huis, zoals bijvoorbeeld de olie, die speciaal voor uw Jaguar ontwikkeld is.

 

Jaguar APK Den Bosch

APK

De APK van uw Jaguar is een veiligheids- en milieucheck, die periodiek uitgevoerd dient te worden. Hierbij worden onder andere de remmen, het onderstel, de banden, de verlichting en de carrosserie van uw Jaguar gecontroleerd. Ook wordt gekeken naar de samenstelling van de uitlaatgassen.

Lees meer

Jaguar Aircoservice Den Bosch

Aircoservice

Het is belangrijk om uw airconditioning jaarlijks te laten controleren om een optimale werking veilig te stellen. Als er te weinig koelmiddel in het aircosysteem zit, kan deze kapot gaan. Bij onze aircoservice wordt gekeken naar eventuele lekkages en wordt het koelmiddel weer op peil gebracht.

Lees meer

Jaguar Reparaties Den Bosch

Reparaties

Een reparatie is soms helaas onvermijdelijk, ook als u uw auto in topconditie houdt. Zeker als uw auto al een aantal jaar meegaat, moet er soms iets vervangen of gerepareerd worden. Ook kan het zijn dat u een ongeluk gehad heeft en snel weer op weg wilt, waarvoor een reparatie noodzakelijk is.

Lees meer

Jaguar Onderdelen Den Bosch

Onderdelen

Originele Jaguar onderdelen zijn ontworpen, ontwikkeld en tot het uiterste getest om tegen alles bestand te zijn. Daarom is het belangrijk om originele onderdelen te gebruiken bij het onderhoud van uw Jaguar. Als erkend leverancier hebben wij toegang tot deze onderdelen, zelfs binnen 24 uur.

Lees meer

Jaguar Onderhoudscontract Den Bosch

Onderhoudscontract

Zou het niet ideaal zijn als u uw onderhoudskosten kunt terugbrengen tot vaste, voorspelbare maandbedragen? Dit berekenen wij voor u op basis van het aantal kilometers dat u rijdt per jaar, uw rijgedrag, de technische staat van uw auto en de kilometerstand. Zo heeft u minder onvoorspelbare kosten.

Lees meer

Jaguar Snelservice Den Bosch

Snelservice

Heeft u een spoedreparatie? Staat u op het punt om op vakantie te gaan maar doen uw ruitenwissers het niet meer, heeft u een lekke band of is uw oliepeil te laag? Alles wat geen uitvoerige diagnose benodigt, lossen wij onmiddellijk voor u op. Hoort u een raar geluid? Wij controleren snel wat er mis kan zijn met uw Jaguar.

Lees meer