Jaguar The Adventure
 

JAGUAR SERVICEBELOFTE

TRANSPARANT, VEELOMVATTEND EN ZORGVULDIG: DAAR KUNT U OP VERTROUWEN

 

Als Jaguar dealer hebben wij een ongeëvenaarde ervaring met alle aspecten van Jaguar onderhoud en reparatie. Zo voldoen wij aan alle zware Jaguar eisen op het gebied van kwaliteit en service, om te zorgen dat uw (nieuwe) auto in perfecte conditie blijft, inclusief behoud van prestaties en veiligheid. Onze technici gebruiken diagnose-apparatuur die de mechanische en elektronische systemen van de auto evalueren. Bovendien worden bij de onderhoudswerkzaamheden alleen originele Jaguar onderdelen gebruikt.

Wanneer u uw Jaguar voor onderhoud bij ons brengt, profiteert u niet alleen van onze vakkennis. Want bij onze servicebelofte staan uw wensen en tevredenheid centraal. Daarbij bieden wij onvergelijkbare dienstverlening, hoogste kwaliteit en transparantie. Want met strenge controles van de voertuigstaat, transparant onderhoud en uitgebreide garantie beschikt u over alles wat u nodig hebt om het hele jaar door optimaal van uw Jaguar te kunnen genieten.

Omdat deskundig onderhoud essentieel is voor optimale prestaties, veiligheid en natuurlijk de restwaarde van uw auto, bieden wij u alle voordelen van de Jaguar servicebelofte. Deze omvat het volgende:

 

betrouwbaar en transparant onderhoud

Onze werkplaats biedt betrouwbaar en transparant onderhoud van uw auto tegen marktconforme tarieven. Zo blijven uw kosten voorspelbaar, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Indien van toepassing wordt uw auto gerepareerd onder garantie. Alle originele onderdelen zijn ook gedekt en uw onderhoudsboekje wordt bijgewerkt.

GRATIS HEALTH CHECKS

Als onderdeel van onze eersteklas service sturen wij u bij onderhoud aan uw Jaguar een uitgebreide beoordeling van de algehele toestand van uw auto - rechtstreeks naar uw e-mail. Dit omvat tevens een vervolggesprek met een van onze service adviseurs om het rapport met u door te nemen.

ONLINE ONDERHOUDSHISTORIE

Voor alle Jaguars is een beveiligde, online onderhoudshistorie beschikbaar, zodat u altijd op de hoogte bent van reeds uitgevoerde of nog uit te voeren onderhoudswerkzaamheden - wat helpt om de restwaarde te beschermen.

online afspraak maken

Ons online boekingssysteem biedt u flexibiliteit en gemak. Dit maakt het u mogelijk om bij ons meer dan alleen het gewenste onderhoud, een APK of een leenauto te boeken.

mobiliteit

Wanneer u een service- of onderhoudsafspraak maakt voor uw Jaguar bieden wij u verschillende mobiliteitsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een vervangende auto reserveren, gebruikmaken van de haal- en brengservice of onder het genot van een kopje koffie of thee wachten in onze lounge, waar een snelle WiFi-verbinding het u mogelijk maakt uw wachttijd zo productief mogelijk te benutten.

originele jaguar onderdelen

Bij het onderhoud aan uw auto maken wij uitsluitend gebruik van originele Jaguar onderdelen. Deze zijn specifiek voor uw auto ontworpen en bieden voordelen die uiteindelijk bijdragen aan het verlengen van de levensduur van uw auto. Ze worden geproduceerd volgens de strenge eisen van Jaguar en garanderen de beste kwaliteit, uitstekende pasvorm en lange levensduur. Daarnaast geldt voor alle niet-slijtagedelen een garantie van 12 maanden op onderdelen en arbeid.

transparantie

Ook als het gaat om de uitgevoerde werkzaamheden garanderen wij u uitstekende transparantie. Onze service-adviseurs geven u na afloop een goede uitleg, zodat u alle werkzaamheden die aan uw auto zijn uitgevoerd precies begrijpt. Daarnaast krijgt u een volledig overzicht van alle gebruikte onderdelen, benodigde tijd en eventuele andere kosten.

reinigen van uw auto

Om te zorgen dat uw auto zowel technisch als optisch weer helemaal ‘fris’ is na afloop van de onderhoudswerkzaamheden, wassen en stofzuigen wij uw auto.

Wij vertellen u graag meer