Jaguar The Adventure
 

WAT IS JAGUAR INCONTROL?

WAT IS JAGUAR INCONTROL?

Incontrol is een programma diensten en applicaties die u met uw jaguar verbinden en u
vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

InControl wordt bediend via het touchscreen en bestuurd door een Intel Multi-Core-processor met een High Speed Ethernet-netwerk, vergelijkbaar met een tablet.
Het systeem navigeert nauwkeurig, houdt u verbonden met de buitenwereld en zorgt voor entertainment, roept indien nodig ondersteuning in en doet nog veel meer.
Met de functies van Remote hebt u via uw smartphone overal ter wereld verbinding met uw Jaguar. En dankzij bestuurdersondersteuning kunt u volledig genieten van uw
Jaguar, of u nu in de stad parkeert of op weg geniet van zijn prestaties.

INCONTROL INFOTAINMENT.

Ons meest geavanceerde entertainmentsysteem ooit zorgt dat u zich geen moment hoeft te vervelen, terwijl het navigatiesysteem u brengt waar u naartoe wilt – van deur tot deur. Touch en Touch Pro zijn ontwikkeld om het rijden veiliger en aangenamer te maken. Het zijn onze meest geavanceerde infotainmentsystemen ooit. Verbind uw smartphone om ook toegang te krijgen tot apps.


Meer informatie

MeRIDIAN TM AUDIOSYSTEMEN.

Geniet van uw favoriete muziek met meer helderheid en precisie dan ooit tevoren, dankzij de fantastische audiotechnologie van Meridian. Er is keuze uit 3 Meridian audiosystemen. Het Meridian audiosysteem, beschikbaar i.c.m. Touch of Touch Pro, het Meridian Surround Sound audiosysteem, beschikbaar i.c.m. Touch Pro, of het Meridian Signature audiosysteem voor een nog betere luisterbeleving.

Meer informatie

INCONTROL CONNECTIVITY.

Met Connect en Connect Pro kan iedereen in uw Jaguar eenvoudig en probleemloos verbinding maken. U hebt ook op afstand de controle over uw Jaguar, met Remote Essentials of Remote Premium. En u kunt kiezen voor de extra zekerheid van de opties Protect en Secure Tracker die uw Jaguar nog beter beveiligen.

Meer informatie

INCONTROL BESTUURDERONDERSTEUNING.


De bestuurdersondersteunende functies van InControl vergroten uw veiligheid op de weg en tijdens het parkeren. Met Park Assist kunt u het risico op deuken en krassen minimaliseren bij het inparkeren op krappe plekken in de stad. Rijfuncties helpen u uw aandacht bij weg en verkeer te houden, waarschuwen u voor incidenten en gevaren, en waarschuwen u als u uw concentratie verliest.

Meer informatie