Jaguar The Adventure
 
Jaguar Handleidingen Den Bosch

Alle functionaliteiten van uw moderne Jaguar leren kennen? Raadpleeg online de instructieboeken.

Mijn handleiding zoeken

JAGUAR HANDLEIDINGEN

De uitgebreide uitrusting van een moderne Jaguar omvat tal van systemen en functies. Kenmerken waar u het meeste uit kunt halen door deze goed te bestuderen, zodat u ze optimaal en haast automatisch kunt bedienen. Meer informatie over de verschillende functies en systemen vindt u in het Jaguar instructieboek, de online handleiding of de Jaguar instructiefilmpjes.

 

Jaguar Handleidingen Den Bosch

mijn handleiding zoeken

  • Het instructieboek - Het uitgebreide instructieboek dat bij uw Jaguar is geleverd, is een uitstekend hulpmiddel om nader kennis te maken met de mogelijkheden van alle componenten en functies in uw auto. Het is daarom aanbevolen deze een keer door te lezen en relevante passages nauwkeurig te bestuderen. Zo weet u op de automatische piloot hoe u deze functies kunt bedienen.
  • De online handleiding - Op het Owners Information Centre kunt u de handleidingen van alle Jaguar modellen raadplegen.
  • Instructiefilmpjes - Op de Nederlandse Jaguar website vindt u een reeks handige instructiefilmpjes om uw auto wat beter te leren kennen.

Als u na het lezen van het instructieboek, de online handleiding of het bekijken van de instructiefilmpjes nog vragen heeft over bepaalde functionaliteiten in uw Jaguar, kunt u uiteraard contact met ons opnemen of langskomen bij The Adventure. 

Contact opnemen met The Adventure