Jaguar The Adventure
 
Jaguar Haal- en Brengservice Den Bosch

Wilt u een werkplaatsafspraak inplannen en woont u in de omgeving van Den Bosch? Dan kunnen wij u in de tussentijd naar huis brengen en daar weer ophalen.

Ik wil gehaald en gebracht worden

JAGUAR HAAL- EN BRENGSERVICE

Als u niet onnodig wilt wachten of geen gebruik wilt maken van vervangend vervoer terwijl uw Jaguar bij ons in de werkplaats staat, kunnen wij u tussendoor wegbrengen naar huis en daar weer ophalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van deze service. Wij kunnen deze service aanbieden in de omgeving van 's-Hertogenbosch.

 

Jaguar Haal- en Brengservice Den Bosch

haal- en brengservice bij the adventure

Als u in de buurt woont en werkt, is vervangend vervoer voor u waarschijnlijk een onnodige luxe. Maar u vindt het wel net zo prettig als u niet met het openbaar vervoer naar huis of uw werk hoeft, of een familielid of vriend(in) u op hoeft te laten halen en weer weg te brengen. Daarom bieden wij bij The Adventure een haal- en brengservice aan. 

Omgeving 's-Hertogenbosch

Als u in de omgeving van 's-Hertogenbosch woont, kunnen wij u thuis of op uw werk afzetten en u, nadat uw werkplaatsafspraak is afgerond, daar weer ophalen. Zo hoeft u niet onnodig te wachten in onze showroom en bent u ook geen extra kosten kwijt voor vervangend vervoer.

Woont u verder weg dan Den Bosch omgeving? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook kunnen wij u dan meer vertellen over de mogelijkheden met betrekking tot vervangend vervoer.

Ik wil graag meer informatie