Jaguar The Adventure
 
Jaguar Fabrieksmodificaties Den Bosch

Uw Jaguar vanaf de fabriek naar eigen smaak laten personaliseren of de laatste updates laten uitvoeren?

Meer info over fabrieksmodificaties

JAGUAR FABRIEKSMODIFICATIES

Wanneer uw nieuwe Jaguar aan u wordt afgeleverd, komt deze volledig overeen met de nieuwste stand van de techniek voor het betreffende model. Dat wil zeggen dat u geniet van onze uitstekende en betrouwbare reputatie op het gebied van techniek, materiaalgebruik, constructie en productieprocessen. Echter kan het voorkomen dat u uw auto naar eigen smaak wilt laten personaliseren. Dit kan door bepaalde modificaties aan te vragen zodat uw auto vanaf de fabriek helemaal wordt geleverd zoals u wilt. Vraag naar de mogelijkheden betreffende deze fabrieksmodificaties bij de aanschaf van uw nieuwe Jaguar bij The Adventure. Een andere optie is dat uw Jaguar al een tijdje geleden is afgeleverd, maar er nieuwe updates zijn uitgekomen waardoor uw auto nóg beter gemaakt kan worden. Ook hiervoor kunt u terecht bij onze werkplaats in 's-Hertogenbosch.

 

Jaguar Fabrieksmodificaties Den Bosch

fabrieksmodificaties via the adventure

Omdat wij continu werken aan het verbeteren van onze modellen kan het voorkomen dat wij bepaalde ontwikkelingen ook graag met terugwerkende kracht in reeds afgeleverde auto's willen doorvoeren; modificaties die een auto nog beter maken, een technische update van uw Jaguar.

Voor technische updates of fabrieksmodificaties roepen wij uw auto even terug naar ons bedrijf. Door een dergelijke upgrade beschikt u dan over deze verbeteringen of nieuwe technologische snufjes. Is uw Jaguar bij ons in onderhoud, dan zorgen wij er automatisch voor dat eventuele modificaties automatisch worden uitgevoerd tijdens de onderhoudswerkzaamheden.

Ook buiten de garantieperiode! Ook na afloop van de uitgebreide Jaguar garantie (3 jaar volledige fabrieksgarantie en 6 jaar carrosseriegarantie) kan uw auto in aanmerking komen voor fabrieksmodificaties. Indien van toepassing wordt u hierover geïnformeerd. Voor bijna alle fabrieksmodificaties geldt dat deze voor u kosteloos worden uitgevoerd. Dat geldt ook voor auto's ouder dan drie jaar.

Ik wil mijn Jaguar up-to-date laten maken bij The Adventure