Jaguar The Adventure
 
Jaguar Comfort Services Den Bosch

Benieuwd naar onze aanvullende services of wilt u een afspraak maken om gebruik te maken van één van onze services? Bij The Adventure staan wij voor u klaar.

Neem contact met ons op

COMFORT SERVICES

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma, zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Flexibel afspraaksysteem - Wij onderhouden uw Jaguar wanneer u dat het beste uitkomt.

Speciaal opgeleide monteurs - Uw auto is in de betrouwbare handen van een team door Jaguar opgeleide experts.

Nieuwe diagnose- en reparatietechnieken - Uw Jaguar wordt onderhouden met speciaal daarvoor ontwikkelde apparatuur.

Transparante prijzen - Geen kleine lettertjes en altijd scherp geprijsd.

Nooit zonder vervoer - Tijdens korte reparaties kunt u in onze comfortabele showroom wachten. Bij langer onderhoud kunt u gebruikmaken van een vervangende huurauto.

 

Jaguar Haal- en Brengservice Den Bosch

Haal- en brengservice

Als u niet onnodig wilt wachten of geen gebruik wilt maken van vervangend vervoer terwijl uw Jaguar bij ons in de werkplaats staat, kunnen wij u tussendoor wegbrengen naar huis en daar later weer ophalen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van deze service.

Lees meer

Jaguar Vervangend Vervoer Den Bosch

Vervangend vervoer

Het is uiteraard erg vervelend als uw Jaguar bij ons in de werkplaats staat en u hierdoor in de tussentijd geen auto tot uw beschikking heeft. Als u op dat moment behoefte heeft aan vervangend vervoer, kunt u bij ons een vervangende auto huren. Zo blijft u de gehele dag mobiel! 

Lees meer

Jaguar Fabrieksmodificaties Den Bosch

Fabrieksmodificaties

Als u uw Jaguar volledig naar eigen smaak wilt personaliseren als deze uit de fabriek komt, bent u bij The Adventure aan het goede adres. Wij zullen ervoor zorgen dat al uw wensen werkelijkheid worden! Ook kunt u bij ons terecht voor technische updates. Door het constant optimaliseren van de Jaguar modellen komt het voor dat we bepaalde ontwikkelingen met terugwerkende kracht op uw auto willen installeren. Dit kan ook nog plaatsvinden buiten de garantieperiode om en is meestal gratis.

Lees meer

Jaguar Handleidingen Den Bosch

Handleidingen

Onze moderne Jaguar modellen omvatten tal van systemen en functies. Om hier het meeste uit te halen, kan het nodig zijn om deze goed te bestuderen, zodat u ze optimaal en zonder na te hoeven denken kunt bedienen. De informatie over deze functies is terug te vinden in de handleidingen van uw Jaguar. Deze zijn zowel online beschikbaar, als op papier bij levering van uw auto. Daarnaast zijn er een aantal instructievideo's te bekijken waarmee u uw Jaguar nog beter leert kennen.

Lees meer