Jaguar The Adventure
 
Jaguar Bandenhotel Den Bosch

Geen zin om bij het wisselen van uw banden met uw zomer- ofwel winterbanden te sjouwen? Bij The Adventure kunt u uw banden op laten slaan in het Bandenhotel.

Banden opslaan in het bandenhotel

JAGUAR BANDENHOTEL

Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar. En net zoals u lekkerder loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort als gevolg. Uw perfecte banden zijn afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld: uw rijgedrag, de ondergrond waarop u meestal rijdt en het seizoen. 

Het nadeel hiervan is dat u dus twee verschillende sets banden of zelfs twee verschillende complete sets wielen (inclusief velgen) heeft. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u geen zin heeft om hiermee te lopen sjouwen. Daarom hebben wij bij The Adventure het Bandenhotel in het leven geroepen, waar u de banden die u niet gebruikt op kunt slaan.

 

Jaguar Bandenhotel Den Bosch

bandenhotel bij the adventure

Wij adviseren onze klanten om 's winters op winterbanden te rijden. Het rijden op winterbanden komt ten goede aan de veiligheid van u en uw passagiers. Het verschil in rijeigenschappen zult u onder winterse omstandigheden beslist merken.

Een mogelijk nadeel van het rijden op winterbanden is dat u altijd een set losse banden of velgen met banden moet opslaan. Ook het vervoer en opbergen van deze toch wel grote en zware Jaguar wielen zorgt voor een uitdaging om dit schoon te doen. Om maar te zwijgen over de ruimte die de wielen bij u thuis innemen.

Bij The Adventure kunt u gebruik maken van het Bandenhotel. Uw set banden of velgenset wordt onder goede condities opgeslagen. Op het moment dat het omwisselen van banden weer nodig is (rond september en maart) zorgen wij ervoor dat de banden weer klaarstaan om onder uw Jaguar te worden gemonteerd, zonder dat u hier zelf mee hoeft te sjouwen.

Ik wil gebruikmaken van het Bandenhotel van The Adventure