Jaguar The Adventure
 
Jaguar Banden Den Bosch

Een lekke band? Uw zomer- of winterbanden wisselen? Deze de rest van het seizoen opslaan in ons bandenhotel?

Maak een afspraak

JAGUAR BANDEN

Uw banden zijn de schoenen van uw Jaguar. En net zoals u lekkerder loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar ook beter op de juiste banden. 

Met betere prestaties en een hoger rijcomfort als gevolg. Uw banden moeten afgestemd zijn op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld: uw rijgedrag, de ondergrond waarop u meestal rijdt en het seizoen.

 

Jaguar Zomer- en Winterbanden Den Bosch

zomer- en winterBanden

Bij verschillende weersomstandigheden horen verschillende typen banden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u goed adviseren welk type banden uw Jaguar nodig heeft, zodat u altijd op de juiste banden rondrijdt. Vraag ons ook eens naar onze aanbiedingen, vaak hebben wij mooie acties waarin velgensets in combinatie met banden aangeboden worden. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor banden reparaties of wanneer u een klapband heeft gehad.

Lees meer

Jaguar Bandenhotel Den Bosch

Bandenhotel

Als u in de winter op winterbanden rijdt en de rest van het jaar op zomerbanden, is het logisch dat u behoefte heeft aan een plek om één van deze banden- of wielensets op te slaan. Bij The Adventure kunt u uw set banden of wielen op laten slaan, zodat u hier niet zelf mee hoeft te sjouwen en u uw ruimte thuis voor andere dingen kunt besteden. Wanneer u uw banden komt wisselen zorgen wij ervoor dat de banden of wielen weer keurig voor u klaar staan. 

Lees meer