Jaguar The Adventure
 
Jaguar APK Den Bosch   

Is uw Jaguar binnenkort toe aan zijn periodieke keuring? Het professionele team van The Adventure zorgt ervoor dat de veiligheid van uw auto tiptop in orde blijft.

Maak een afspraak voor uw APK

JAGUAR APK

Ter bevordering van de verkeersveiligheid op het Europese wegennet en ter bescherming van het milieu bent u, al naar gelang de leeftijd van uw Jaguar, verplicht om uw Jaguar te laten onderwerpen aan een Algemene Periodieke Keuring (APK). De APK is dus een veiligheids- en milieucheck. Zo worden onder andere de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, veiligheidsgordels en carrosserie van uw Jaguar gecontroleerd. En om het milieu niet onnodig te belasten wordt de samenstelling van de uitlaatgassen geanalyseerd met speciale meetinstrumenten.

 

Jaguar APK Den Bosch

APK bij the adventure

De meeste auto-eigenaren kiezen ervoor om de APK in combinatie met een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Hierdoor gaat uw auto in optimale conditie de keuring in. Het voordeel wanneer u dit bij ons laat doen, is dat wij de keuringskosten voor onze rekening nemen. U betaalt alleen de kosten voor het afmelden en de viergasmeting (bij benzine motoren) of roetmeting (bij diesel motoren).

In 2008 is de keuringsfrequentie voor de APK gewijzigd. Afhankelijk van de brandstof waarop uw Jaguar rijdt, wordt de keuringsfrequentie bepaald. Voor Jaguars uitgevoerd met een benzinemotor geldt dat na 48 maanden vanaf de datum van de eerste toelating de auto voor het eerst gekeurd moet worden. Hierna twee keer na 2 jaar en daarna elk jaar. Denk aan 4-2-2-1 (na 4 jaar, na 2 jaar, na 2 jaar, elk jaar). Auto's die zijn uitgerust met een dieselmotor dienen na 36 maanden vanaf de datum van de eerste toelating aangeboden te worden voor de keuring. Hierna ieder jaar (3-1-1-1).

De kosten voor een losse APK bij The Adventure bedragen €45,00 incl. BTW.
 
Plan uw APK in bij The Adventure