Jaguar The Adventure
 
Jaguar Aircoservice Den Bosch

Om uw airco optimaal te laten werken en nare geurtjes te verwijderen, raden wij aan om een onderhoudsbeurt aan uw airconditioning te laten uitvoeren.

Plan uw Aircoservice in

JAGUAR AIRCOSERVICE

Dankzij de airconditioning in uw Jaguar houdt u 's zomers het hoofd heerlijk koel en zijn in de winter uw ramen snel vrij van condens. Dit komt door de warme en droge lucht die het airconditioningsysteem door het interieur circuleert. Het is dus een belangrijk systeem dat het comfort in uw auto verhoogt en de veiligheid verbetert. Daarom zorgen wij bij The Adventure er graag voor dat de airconditioning in uw Jaguar altijd perfect werkt. Het jaarlijks laten controleren van uw airconditioning is belangrijk om een optimale werking veilig te stellen. 

 

Jaguar Aircoservice Den Bosch

aircoservice bij the adventure

Het airconditioningsysteem is gevuld met een koelmiddel waarvan per jaar zo'n 8% 'ontsnapt' uit het systeem. Met minder koelmiddel presteert een airconditioning van uw Jaguar niet maximaal. Te weinig koelmiddel kan er bovendien toe leiden dat de compressor van de airconditioning onvoldoende wordt gesmeerd en uiteindelijk kapot kan gaan.

Bij onze aircoservice wordt het systeem gecontroleerd op eventuele lekkages, worden alle componenten gecontroleerd op een goede werking en brengen wij de hoeveelheid koelmiddel weer op het juiste peil.

Naast het onderhoud van de airconditioning is het raadzaam om minimaal één keer per jaar het systeem te laten reinigen. Door een speciale ultrasoonreiniging die wij bij The Adventure kunnen uitvoeren worden alle luchtkanalen gereinigd van onder andere micro-organismen die zich hebben genesteld in het koelsysteem. Hiermee verdwijnen ook de nare luchtjes die uit uw luchtroosters kwamen als sneeuw voor de zon. Zo werkt de airconditioning van uw Jaguar weer op volle kracht en ruikt hij weer als nieuw.

Aircoservice inplannen bij The Adventure