Jaguar The Adventure
 

ONTDEK ONZE DIENSTEN

We weten hoeveel uw Jaguar voor u betekent. Waarom? Omdat het evenveel betekent voor ons. 
Daarom ondersteunen wij u met een aanvullend dienstenprogramma. Zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten.

 

Werkplaatsafspraak maken 

 

Jaguar Assistance

Jaguar Assistance is een uitgebreid programma voor hulp bij noodgevallen, speciaal ontwikkeld om Jaguar rijders met een gerust hart de weg op te laten gaan. Het programma biedt hulp bij noodgevallen, van immobilisatie door een defect of ongeval tot kleine problemen, zoals een lekke band. Als u niet verder kunt rijden met uw auto, zorgt Jaguar Assistance voor uw auto. Wanneer het probleem in Nederland niet langs de weg kan worden opgelost, brengen wij uw auto naar uw Jaguar dealer.

Lees meer

Jaguar Garantie

De eerste drie jaar nadat uw nieuwe Jaguar is geleverd dekt de voertuiggarantie alle onderdelen die behoren tot de uitrusting van uw Jaguar. Daarnaast kunt u rekenen op Jaguar lak - en anticorrosiegarantie.

Lees meer

Jaguar InControl

InControl is een programma diensten en applicaties die u met uw auto verbinden en u vervolgens naadloos en veilig verbinden met de buitenwereld.

Lees meer

Jaguar Pivi & Pivi Pro

Onze Pivi- en Pivi Pro-infotainmentsystemen zijn net zo vertrouwd als uw smartphone. Met slechts één tik hebt u toegang tot belangrijke informatie zoals navigatie, media en contactpersonen.

Lees meer
Jaguar Onderhoud en Reparaties Den Bosch

Onderhoud en Reparaties

Het is belangrijk om uw Jaguar in topconditie te houden. Daarom is het noodzakelijk om regelmatig onderhoud uit te laten voeren en is het soms zelfs onvermijdelijk om een reparatie te laten doen. Bij de specialisten in de garage van The Adventure is uw Jaguar in goede handen en rijdt u binnen de kortste keren weer zonder problemen rond.

Lees meer
Jaguar Schadeherstel Den Bosch

Schadeherstel

Niets is zo vervelend als schade rijden aan uw auto, en dat begrijpen wij. Daarom vinden we het bij The Adventure belangrijk om u zo snel mogelijk weer in uw schadevrije Jaguar laten rijden. Voor zowel kleine als grote schade kunt u een afspraak maken bij onze specialisten, dus ook voor ruitreparaties en spot repair.

Lees meer
Jaguar Reiniging en Conditioning Den Bosch

Reiniging en Conditioning

Niet alleen van binnen, maar ook van buiten wilt u natuurlijk uw Jaguar in de best mogelijke staat houden. Bij The Adventure kunnen wij uw auto professioneel reinigen en verzorgen, zodat hij er weer als nieuw uitziet en aanvoelt! Zo blijft de waarde van uw auto ook hoger waneer u deze wilt inruilen.

Lees meer
Jaguar Banden Den Bosch

Banden

De banden van uw Jaguar aan vervanging toe of wilt u uw zomerbanden wisselen voor winterbanden? Bij The Adventure zorgen wij voor een snelle en goede service. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw zomer- of winterbanden op te slaan in ons bandenhotel, zodat u hier niet zelf mee hoeft te sjouwen of in uw berging hoeft op te slaan.

Lees meer
Jaguar Comfort Services Den Bosch

Comfort Services

Uw Jaguar is niet zomaar een auto. Het is een stukje van uzelf. Niemand begrijpt dat beter dan het team van The Adventure. Daarom ondersteunen wij u met een aantal nuttige en prettige diensten, zodat u volop van uw Jaguar kunt genieten, zelfs wanneer u er niet in rijdt omdat hij bij de garage staat.

Lees meer